Αρχική - Κόσμος - Άρθρα

Άρθρα

ΝοτιοΕυρωπαίοι...

Το παρακάτω βίντεο δημιουργήθηκε από Πορτογάλους με σκοπό να προβληθεί στη Γερμανία..Οι ομοιότητες με μας μόνο τυχαίες δεν είναι...

Η προβολή του βίντεο στη Γερμανία ακυρώθηκε επειδή κρίθηκε  "πολιτικά επιζήμιο". 

Δημοφιλείς πλάνες για την κρίση χρέους - Rosa Luxemburg Institute

To Γερμανικό Ινστιτούτο Rosa Luxemburg κυκλοφόρησε την αναθεωρημένη έκδοσή του για την κρίση χρέους στην Ευρώπη. Τίτλος της έκθεσης είναι "Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τις Ελληνογερμανικές σχέσεις στην κρίση, αλλά δεν τολμάνε να σας πουν" και μπορείτε να την προμηθευτείτε από εδώ

Περισσότερα: Δημοφιλείς πλάνες για την κρίση χρέους - Rosa Luxemburg Institute

Δύσκολοι καιροί για εκδότες (αξέχαστες επιτυχίες 2011)


Χάρτης της διαπλοκής ΜΜΕ στην Ελλάδα Ο περισσότερος κόσμος που δεν έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με το μηντιακό σύστημα, αναρωτιέται για ποιο λόγο λυσομανούν τα κανάλια και οι εφημερίδες κατά του σύριζας. Πολύ συχνά θα τους απαντήσουν πως πρόκειται για ιδεολογική διαμάχη. Κάτι που σε γενικές γραμμές είναι αληθές, αν δεν υπήρχε ο ελέφαντας στο σαλόνι.

Περισσότερα: Δύσκολοι καιροί για εκδότες (αξέχαστες επιτυχίες 2011)

Και ο θεός την 9η μέρα ήθελε να μοιράσει 18δις στους πιστούς του*

 *για να θεωρηθείς πιστός, ισχύουν οι ίδιοι όροι και προϋποθέσεις που ίσχυαν και στο “δωρεάν χρήμα για όλους τώρα“. Παρακαλούνται όσοι διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα θα ειδοποιηθούν αρμοδίως από άγγελο φέροντα κρίνο.

Όταν ο θεός έφτιαξε το διαύγεια, ήταν αρκετά προνοητικός προκειμένου να το κάνει τόσο δύσχρηστο, έτσι ώστε κανείς -πέρα από τους πιο σκληραγωγημένους- να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Όπως και με τη μηχανογράφηση του εθνικού τυπογραφείου αν δεν πήγαινες μιλητός στο τάδε φεκ της τάδε ημερομηνίας, ήσουν χαμένος από χέρι.

Περισσότερα: Και ο θεός την 9η μέρα ήθελε να μοιράσει 18δις στους πιστούς του*

Ο μαγικός κόσμος της τεχνικής (μέρος 6ο): Από τα gadget στα εργαλεία

Το πρωτότυπο με τα σχόλια αναγνωστών και συγγραφέα βρίσκεται εδώ: http://www.techiechan.com/?p=1591

Για όποιον νομίζει ότι είμαι ένας καραγκιόζης που περνά τη μέρα του διαβάζοντας υπερβατική φιλοσοφία και στοχάζεται κοιτώντας το ρυάκι να τρέχει, ένα έχω να πω: σκατά στα μούτρα του.

Όχι, είμαι σαν κάθε άλλο καραγκιόζη που όταν βλέπει τις φωτογραφίες ενός 3D printer, του τρέχουν τα σαλάκια από το στόμα και δυσκολεύεται να το κλείσει πριν γίνει ρεζίλι. Οπότε δεν ξεκίνησα να φτιάχνω ένα 3D printer επειδή πίστευα πως θα αλλάξει τον κόσμο. Τα κίνητρά μου ήταν πολύ πιο ταπεινά. Κάποιοι πριν από μένα κατάφεραν και έκαναν τη διαδικασία φθηνή, είχα άπλετο χρόνο και μια πελώρια λαχτάρα για νεσκουίκ.

Περισσότερα: Ο μαγικός κόσμος της τεχνικής (μέρος 6ο): Από τα gadget στα εργαλεία

Συντονιστικό Κυκλάδων